X-Pro

X-Pro malliston ominaispiirteitä ovat koneiston ja näyttävän jäähdytysritilän sijainti laitteen yläosassa sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut putkikahvat, jotka luovat professionaalisen ulkonäön. Tässa sarjassa löydät kaikki teknologian uusimmat ja hienostuneimmat piirteet ja ominaisuudet.

XProDeoFoto0196

Classic

Fhiaban innovatiiviset ratkaisut ovat mahdollistaneet virtaviivaisen ja sileän ulkomuodon, jolle on ominaista raikas esteettisyys ja jonka pehmeyttä harjatut RST putkikahvat korostavat.

ClassicDeoFoto0293

StandPlus

Meidän StandPlus mallistomme tuotteet ovat ikonisia. Niiden muotoilun italialaisuudesta ei voi erehtyä. Tämä on yhdistetty nykyaikaisiin ja professionaalisiin ominaisuuksiin. (Koneisto ja tuuletusritilä laitteen yläosassa)

featuresstandplus1

Country

Fhiaban Country malliston tuotteissa on klassisen pyöreät kulmat. Ne on saatavana kaikissa väreissä, mikä tekee niistä täydellisen sopivia klassiseen tai maalaistyyliseen keittiöön

DeoFoto0319

Brilliance

Uuden Brilliance malliston laitteiden sisusta on valkoiseksi maalattua alumiinia, joka yhdessä tehokkaan LED valojärjestelmän kanssa tuo kirkkaan ja valoisan tunnelman.

brilliancesisakuvakaappaus

Integroitu

Fhiaba on kehittänyt Integroitavaan mallistoonsa uniikkeja teknisiä ratkaisuja, joiden ansiosta laitteet voidaan täydellisesti sulauttaa kaapistoon ja silti pitää kaikki Fhiaban ominaisuudet, toiminnot ja ensiluokkainen muotokieli tallella.

IntegrDeoFoto1

Viinipulloteline

IMG0011

Veitsisetti

IMG0022

Formaggeria video

Fhiaba esite englanninkielinen

FHIABAcatalogoITEN1

Fhiaba Design Guide

FhiabaDesignGiudeEN

Masamer Oy

puh: 03-755 8888
sähköposti: info(miuku)masamer.fi

© MASAMER OY 2019