Warning: strpos(): Empty needle in /home/customer/www/masamer.fi/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/src/Utilities/PluginUtil.php on line 160
Grillit - MASAMER OY

Grillit Ja Ulkokeittiöt

ILVE BBQ Katalogi

Barazza Katalogi 2022-2023

Katalogit

Ulkona valmistettu ruoka maistuu paremmalta

Tuntuuko sinusta, että voisit saada terassistasi nykyistä enemmän irti? Käyttämättömän potentiaalin voi valjastaa vaikka ympärivuotiseen käyttöön sisäänrakennettujen ulkokeittiöiden tai liikuteltavien grillikokonaisuuksien avulla.

Ulkokeittiö on mahtava ratkaisu niille, jotka haluavat nauttia täydestä vapaudesta kokea ruuanlaitto taivasalla. Se mahdollistaa kokemuksen, joka saa meidät palaamaan juurillemme, mutta myös arvostamaan nykyteknologioiden virtaviivaista helppoutta.

Kun ulkokeittiö tai grilli on suunniteltu luomaan lisäarvoa sinun ja perheesi elämäntyyliin, se minimoi tarpeen rampata ulkoa sisälle ja sen vaikutukset näkyvät ulkona vietetyssä ajassa, ruoanlaiton ympärille luoduissa rituaaleissa sekä terassisi maksimoidussa potentiaalissa.

Kuvassa betonitasoon asennettu Barazza-ulkokeittiö.

Sisäänrakennettu ulkokeittiö vai perinteinen grilli?

1.
Onko terassillasi käyttämättömiä nelitöitä, joihin näkisit rakennettavan pysyvän kiintokalusteisen ulkokeittiön? Ulkokeittiö voi koostua esimerkiksi kaasu-tai induktioliedestä, pesualtaasta ja tason alle sijoitettavasta jääkaapista - kustomoituna juuri sinun tarpeisiisi.

Tutustu:

2.
Täyden ratkaisun ulkokeittiö on myös mahdollista asentaa pyörillä liikuteltavaan tasoon, muun muassa vesitankilla toimivan keittiöaltaan, jääkaapin ja kaasutankilla toimivan lieden avulla.

Tutustu:

3.
Perinteinen grilli on kompakti, täysin ruostumattomasta teräksestä valmistettu ratkaisu niille, jotka eivät koe tarvetta yhdistää grillikypsennykseen muita keittiölaitteita.

Tutustu:

Autamme sinua piharemonttisi jokaisessa vaiheessa valitsemaan parhaat ratkaisut,
jotka palvelevat ulkokeittiösi käyttäjäkuntaa pitkään ja huolettomasti.

Grillikärryt

Tulossa pian!

Kuvassa ILVE:n grilli.