Yli viidenkymmenen vuoden ajan Barazzan tavoitteena on ollut tuottaa kodinkoneita, jotka ovat kotienne arvoisia.

Barazza ei ole vain synonyymi korkealaatuisille ja huippumuotoilluille kodinkoneille, vaan ennen kaikkea yrittäjäsuku, joka on tehnyt tämän mahdolliseksi.

Barazzalla sydämen asiana pidetään vaativimpienkin asiakkaiden tarpeiden täyttämistä, niin muuttuvien tyylisuuntien kuin teknologisten innovaatioidenkin soveltamisessa arkipäivän tarpeisiin.

Asset 20@300x
Asset 19@300x
Asset 27@300x
Asset 22@300x
Asset 24@300x
Asset 25@300x

uunit

keittotasot

liesituulettimet

altaat ja pesupöydät

hanat

KAHVIKONEET

VIINIKAAPIT

Barazza Hinnasto 2022-2023

HINNASTO

Barazza Katalogi 2022-2023

KATALOGI

Katalogit

Barazza - kun
vain paras kelpaa

Barazza on suunnitellut ja tuottanut tyyliltään yhteensopivia tuotteita jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan. Tämän Barazza on tehnyt yhdistämällä italialaisen muotoilun parhaat ideat ja teknologian uusimmat hienoudet.

Barazza varmistaa tuotantonsa ekologisen kestävyyden muun muassa käyttämällä tuotteissaan AISI 304 ruostumatonta terästä sen täydellisen kierrätettävyyden, hygieenisyyden, kestävyyden, korroosion keston ja myrkyttömyyden takia.

Suunnittelussa painotetaan erityisesti ergonomiaa, sillä se yhdessä energiansäästön ja turvallisuuden kanssa tekevät tuotteesta käytännöllisen ja pitkäikäisen.

Barazza on ylpeä sille myönnetyistä UNI EN ISO 9001 ja 14001 sertifikaateista.

Sulava yhteensopivuus, kaikkien mallistojen välillä

Kaikilla Barazza -laitteilla on ainutlaatuinen laatu: ne ovat modulaarisia ja tyyliltään täysin yhteensopivia, kaikki brändin pääkonseptin mukaisesti - luoda koordinoitu keittiöympäristö. Ristikokoelmissa Barazza tarjoaa esimerkiksi liesituulettimia, induktio- tai lasikeraamisia liesiä, mikroaaltouuneja, Easy-, B_Open- ja B_Fast-pesualtaita, nelikulmaisia kulhoja ja lisävarusteita.

Osoita malliston nimeä tai valitse mallisto avataksesi sen tiedot uudelle välilehdelle.

Mizu Kasai

Mizu ja Kasai, japaniksi "vesi" ja "tuli", saavat ripauksen italialaista luovuutta tullakseen pesualtaiksi ja keittolevyiksi, kaksi elementtiä kokoelmasta, joka on saanut inspiraationsa tiukoista säännöistä ja puhtaista linjoista.

Lab Evolution

Modulaarisuus ja joustavuus yhdistyvät puhtaaseen ja olennaiseen tyyliin, joka kulkee pinnan pituudelta täydellisesti työtason mukaisesti. Labin vahva persoonallisuus on nostettu uudelle tasolle Lab Evolution -keittotasojen avulla: laajempi syvyys, Flat Eco-Design -polttimet ja Soft-Touch-valuraudasta valmistetut pannut.

Zero

Zero on uusimman sukupolven induktioliesi, jonka keskellä on tehokas imujärjestelmä. Keittotason tasoon asennettu integroitu liesituuletin on niin tehokas, että se poistaa ilman melkein kokonaan höyryistä ja vesihöyrystä: sen kaikki toiminnot laajentavat näköalojamme mahdollisista.

Flexi

Flexi -pesualtaat ja neliömäiset kulhot Barazza 2020 -mallistosta.

Velvet Advantage

Pelkistetty muotoilu, ruostumatonta terästä tai mustaa lasia, täynnä edistyksellistä teknologiaa. VELVET ADVANTAGE on uusi Barazza-uunien kokoelma, jossa yhdistyvät käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö ja ensimmäinen uuniin sisäänrakennettu kodin ilmanpuhdistusjärjestelmä.

Velvet

VELVET on ensimmäinen kosketusnäyttötekniikalla varustettu uuni, joka voidaan päivittää USB -laitteella. Sen tekninen huippuosaaminen yhdistyy minimalistisen muotoilun puhtaaseen eleganssiin, joka sopii mihin tahansa nykyaikaisten huonekalujen valikoimaan.

Mood

Liekki, joka nousee suoraan ylös. Selkeä muotoilu. Missä kestävyys ja energiansäästö kohtaavat kauneuden. Aivojen yhdistelmä, joka saa aikaan uuden suunnan keittiössä. Teräs paksumpaa kuin koskaan, sen ominaisuudet kuin koskaan ennen. Vähemmän on enemmän, vähennetty olemukseen. Uusi aine muotoutuu yhdistämällä käytännöllisyys ja esteettinen yksinkertaisuus.

Feel

UUNIT

Feel -kokoelma yhdistää täydellisesti muodon ja toiminnon. Ruostumattoman teräksen ja peililasin tasapainoisen yhdistelmän ansiosta tyylikäs minimalistinen muotoilu tuo jokaiseen keittiöön huipputyylin, mikä heijastaa uskollisesti tämän kokoelman mallien ja kaikkien Barazzan tuotteiden erottamaa teknologista huippuosaamista.

Unique

UNIQUE on uunien, liesien, liesituulettimien, pesualtaiden ja hanojen kokoelma, jossa on Vintage -viimeistely, innovatiivinen naarmuuntunut pinta ja erikoinen muotoilu: retro -tyyli ja moderni tulkinta, jotka luovat mielenkiintoisen yhdistelmän, joka sopii kaikkiin keittiöihin. Kokoelman elementit on yhdistetty toisiinsa koordinoiduilla yksityiskohdilla, kuten matalat reunat, vintage -tyyliset nupit ja ruostumattoman teräksen luoma kromaattinen kontrasti mattamustaa vasten.

Lab

Modulaarisuus ja joustavuus soveltuvat puhtaaseen ja olennaiseen tyyliin, jolle on tunnusomaista pinnat, jotka ovat tasossa yläosan kanssa. Lab on vahvan persoonallisuutensa vuoksi vertailukohta huippuluokan kodinkoneiden luokassa. Minimaalinen muotoilu on läsnä koko uunien, liesien ja pesualtaiden kokoelmassa, ja se näkyy myös Fusion -ohjelmassa ja koordinoidussa lisävarustejärjestelmässä.

B_free

B_FREE on uunien, liesien ja pesualtaiden modulaarinen ohjelma. Linja, jonka avulla käyttäjä voi yhdistää monipuolisimmat ruoanlaittotyypit ja hyödyntää monia toimintoja. Kaikki tämä saadaan sekoittamalla kaksi erittäin tärkeää ainesosaa: esteettisyys ja toimivuus.

Select Plus

Täydellinen kokoelma, joka tarjoaa korkealaatuista suorituskykyä ja erityisen edistynyttä muotoilua ja joka on luotu palvelemaan tekniikkaa, joka on suunniteltu parantamaan keittiön toimivuutta.

Wolo

WOLO -valikoima, tyylikäs, moderni ja ainutlaatuinen, on tarkoituksellisesti tunnistettavissa oleva tyyli, jolla on vahva vetovoima, korkea suorituskyky, erinomainen laatu ja vertaansa vailla oleva käytännöllisyys.

Tao

TAO -ohjelma on luotu harmonisen ja omaperäisen kaarevien linjojen ansiosta, joka tyydyttää nykyaikaiset sisustustrendit sekä esteettisesti että ergonomisesti ja lisää keittiöympäristöön vahvaa luonnetta. Hanke on tulosta erityisen innovatiivisesta tutkimuksesta, jossa prototyyppi ”Tao Single Burner” voitti hopeapalkinnon M Technology Award -palkinnolla, joka myönnettiin Hannoverin kansainvälisessä muotoiluryhmässä.

Officina

Valikoima, joka on suunniteltu täyttämään niiden vaatimukset, jotka pitävät keittiötä aitona, todellisena ruoanlaittoon omana alueena. OFFICINA esittelee saman tyylin kuin ammattikeittiöt, sen lisäksi että se on yhtä tukeva ja takaa pitkän käyttöiän.

Fuusio

Valitse mallisto avataksesi sen tiedot uudelle välilehdelle. (EN)

uunit

keittotasot

liesituulettimet

altaat ja pesupöydät

hanat

KAHVIKONEET

VIINIKAAPIT