Kaikki Fhiaba-tuotteet edustavat pitkäaikaisia arvoja ja tietotaitoa. Kylmäsäilytyskoneet on valmistettu Italiassa ja erottuvat hienostuneella muotoilullaan, ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla pintakäsittelyillä, laajalla valikoimallaan ja lukemattomilla räätälöintimahdollisuuksillaan.

Fhiaba hyödyntää valikoituja materiaaleja ja parhaita tekniikoita vastaamaan vaativimpiin vaatimuksiin ruoan ja viinin säilyttämisen suhteen. Fhiaballa on vahva jalansija kodinkonemerkkien luksusbrändinä.

Kuvassa Country-jääkaappiyhdistelmä.

Asset 22@300x

X-PRO

CLASSIC

COUNTRY

BRILLIANCE

INTEGROITU

UNDERCOUNTER

Fhiaba Design Guide

Fhiaba Kylmälaitteet Katalogi

DESIGN GUIDE

KATALOGI

Katalogit

Fhiaba- kylmälaitteiden
ominaisuudet

TriProTM- jäähdytys

Maksimaalinen tuoreus taataan, kun jokainen elintarvike säilytetään oikeassa lämpötilassa.

Tämä on Fhiaban kolminkertaisen jäähdytysjärjestelmän takana oleva filosofia. Kaksi huipputeknistä kompressoria ja kolme höyrystintä takaavat jatkuvan toiminnan, energiansäästön ja maksimaalisen hiljaisuuden.

TriModeTM

Jääkaappi, tuore ruoka tai pakastin: valitse vain haluamasi tila Fhiaba AccessTM -valikosta alemman laatikon toimintatilan muokkaamiseksi.

Ainutlaatuinen ja monipuolinen toiminto, joka tekee ruoansäilytysjärjestelmästämme erittäin joustavan hallittavan.

Vedensuodatin

Integroitu vedensuodatinjärjestelmä on sijoitettu matalan lämpötilan jääkaappiin, mikä auttaa takaamaan bakteereista vapaan veden.

Integroidulla jääpalakoneella automaattinen puhdistusjakso eliminoi suodatusjärjestelmän pysähtymisen ja varmistaa siten erinomaisen jään laadun.

Antibakteerinen ruostumaton teräs

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sisätilat käsitellään mekaanisesti nollahuokoisuuden saavuttamiseksi ja bakteerien leviämisen estämiseksi.

Kulmien ja rakojen puuttuminen helpottaa puhdistamista ja eliminoi sellaiset paikat, joihin ruokahiukkaset voivat joutua.

Kosteuden säätö

Fhiaba Access -valikossa voidaan valita haluttu kosteustaso, korkea, keskitaso ja matala, mikä varmistaa korkkien oikean säilymisen – olennainen osa hienon viinin varastointia.

Total No Frost

100% automaattinen järjestelmä, joka eliminoi jääkaapin, tuoreiden ruokien ja pakastinosastojen sulatustoiminnot.

Lisäksi se mahdollistaa lämpötilan palautumisen nopeammin avaamisen jälkeen huomattavan jäätymisnopeuden ansiosta.

Jääntekijä

Jääpalakone sijaitsee TriModeTM-laatikon yläosassa.

 Se valmistaa halutun kokoiset jääkuutiot halutussa määrässä, integroidun suodatusjärjestelmän kautta puhdistetulla vedellä.

Fhiaba AccessTM

Uusi elektroninen tekniikka, joka hallitsee ja valvoo koko jääkaapin toimintaprosessia, on helppo käyttää.

Jääkaapin, tuoretta ruokaa sisältävän lokeron ja laatikon lämpötilat näytetään digitaalinäytössä yhdessä reaaliaikakellojärjestelmän näyttämän päivämäärän ja ajan kanssa. Interaktiivisen Fhiaba AccessTM -valikon avulla käyttäjä voi helposti valita monia käytettävissä olevia toimintoja ja mukauttaa jääkaapin toimintoja heidän tarpeidensa mukaan.

Lomamode

Lyhyiden lomien aikana tapahtuvan energiankulutuksen rajoittamiseksi on suositeltavaa ottaa loma-toiminto käyttöön kompressorin toiminnan vähentämiseksi sekä varastoinnin ja energiankulutuksen optimoimiseksi. Aktivointijakso voidaan valita.

Shopping

Kytkemällä päälle Shopping-toiminto – saatavana jääkaapissa ja TriModeTM-osastoissa – jääkaappi voidaan asettaa viilentämään nopeasti juuri tuotua ruokaa, joka on siis vielä huoneenlämmössä.

X-PRO

CLASSIC

COUNTRY

BRILLIANCE

INTEGROITU

UNDERCOUNTER

X-Pro

X-Pro malliston ominaispiirteitä ovat koneiston ja näyttävän jäähdytysritilän sijainti laitteen yläosassa sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut putkikahvat, jotka luovat ammattimaisen ulkonäön. Tässa sarjassa löydät kaikki teknologian uusimmat ja hienostuneimmat piirteet ja ominaisuudet.

Classic

Fhiaban innovatiiviset ratkaisut ovat mahdollistaneet virtaviivaisen ja sileän ulkomuodon, jolle on ominaista raikas esteettisyys ja jonka pehmeyttä harjatut RST putkikahvat korostavat.

Country

Fhiaban Country- malliston tuotteissa on klassisen pehmeät kulmat. Se on saatavana kaikissa väreissä, tehden siitä täydellisen klassiseen tai maalaistyyliseen keittiöön.

Brilliance

Uuden Brilliance- malliston laitteiden sisusta on valkoiseksi maalattua alumiinia, joka yhdessä tehokkaan LED valojärjestelmän kanssa tuo kirkkaan ja valoisan tunnelman.

Integroitu

Fhiaba on kehittänyt integroitavaan mallistoonsa uniikkeja teknisiä ratkaisuja, joiden ansiosta laitteet voidaan täydellisesti sulauttaa kaapistoon ja silti pitää kaikki Fhiaban ominaisuudet, toiminnot ja ensiluokkainen muotokieli tallella.

Undercounter

Undercounter-mallisto on saatavana erilaisina työtason alle sijoitettavina kompakteina ratkaisuina räätälöityjen ympäristöjen luomiseen. Sisäänvedettävä jääkaappi ja pakastin tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkopinta, Beverage-malli juomien ja viinien säilytykseen samassa tilassa, käytännöllisyyden ja tyylikkyyden yhdistäminen, kaksoislaatikko TriMode ™ -toiminnolla, jolla voit mukauttaa kahden alalaatikon lämpötilan jääkaapiksi, freskoksi tai pakastimeksi, viinikellareiksi yhdessä tai kahdessa lämpötilassa, jotta viinit säilyvät paremmin, suojattuna lämpötilalta, kosteudelta, valolta ja tärinältä.