Maailman parhaissa keittiöissä on uusi, kiehtova ja positiivinen ilmapiiri, ja se kaikki tapahtuu Falmecin ansiosta.

Tästä italialaisesta yrityksestä on tullut ehdoton johtava kansainvälinen toimija laadun, innovaation, suunnittelun ja kestävyyden kannalta. Laaja ja monipuolinen projekti upealle keittiökokemukselle, ainutlaatuisilla tekniikoilla, korkealaatuisilla materiaaleilla ja esteettisellä valinnalla. Tämä kokoelma on rikastettu huippuluokan innovaatioilla, joissa tutkitaan Falmecin huippuosaamisen lisämahdollisuuksia ja ilmaisuja.

Asset 23@300x

cooking systems

E.ion / bellaria

classic

circle.tech

silence nrs

professional

design

Falmec hinnasto 2022

HINNASTO

Falmec Katalogi 2022

katalogi

Katalogit

Falmec Zenith NRS
Falmec CircleTech
Falmec Spazio
Falmec Alba
Falmec Quantum
Previous slide
Next slide

Falmec, raikkaan kodin lähettiläs

Sulavaa veistoksellisuutta, vai kenties ympäristöön sulautumista?

Falmec-liesituulettimet on luotu Italialaisella tyylitiedolla jokaiseen makuun ja tarpeeseen, vastaten vaativimpienkin kokkien odotuksiin vuodesta 1981. Valikoimissa on innovatiivisia asennusratkaisuja sopien jokaiseen keittiöön, laajalla valikoimalla materiaaleja ja viimeistelyjä, useilla erilaisilla teknologioilla varustettuna, keskittyen aina kaikkien ruoanlaittajien olennaisimpiin tarpeisiin.

Kolmen elementin punainen lanka toistuu: huippuluokan muotoilu, italialainen laatu ja jatkuva innovaatio ovat jokaisen Falmec-liesituulettimen yhteiset tekijät.

Made in Italy, vuodesta 1981

Suunnittelun alkuvaiheista valmiiseen tuotteeseen, kaikki Falmecin luomukset toteutetaan monivaiheisessa prosessissa kokonaan paikan päällä yrityksen pääkonttorin ympäristössä, Venetsian lähistössä. Falmecin tuotteet tarjoavat ehdotonta laatua suunnittelussa, materiaaleissa ja rakentamisessa, parhaan italialaisen valmistustavan mukaan.

Green Tech

Green Tech

Green Tech -moottorit, jotka voivat suodattaa 800m3/h, käyttävät elektronista ohjainta, joka maksimoi moottorin suorituskyvyn joka vaiheessa ja toimintaolosuhteissa, mikä vähentää järjestelmän energiahäviöitä.

Avaa uudelle välilehdelle (EN)

Dynaaminen valaistus

Dynaaminen valaistus

Mahdollisuus valita, parannatko keittiösi tunnelmaa lämpimällä vai kylmällä valolla, makusi ja tarpeidesi mukaan.

Avaa uudelle välilehdelle (EN)

Circle.Tech

Circle.Tech

Falmecin uusin, innovatiivinen ratkaisu parhaan imun saavuttamiseksi. Ominaisuuksina muun muassa suurin suodatusalue, aiempaa hiljaisempi ja tasaisin ilmavirtaus.

Avaa uudelle välilehdelle (EN)

No-Drop™​

No-Drop™​

Falmecin No-Drop ™ -järjestelmän tehtävänä on patentoitujen mekanismien ja innovaatioiden avulla poistaa jokainen vesipisara hellasi yläpuolelta.

 

Avaa uudelle välilehdelle (EN)

E.ion™​

E.ion™​

Falmec on kehittänyt ainutlaatuisen tekniikan, joka ei ainoastaan poista epämiellyttäviä hajuja luonnollisella tavalla, vaan myös palauttaa ilman optimaalisen ionitasapainon, mikä hyödyttää merkittävästi fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia.

Avaa uudelle välilehdelle (EN)

Silence NRS™​

Silence NRS™​

Järjestelmä, jonka Falmec on kehittänyt yhteistyössä virtausmekaniikan tutkimukseen erikoistuneiden laboratorioiden kanssa, NRS ™ (Noise Reduction System) on mahdollistanut uskomattoman hiljaisten liesituulettimien kokoelman.

Avaa uudelle välilehdelle (EN)

Induktioliedet

Induktioliedet

Falmec esittelee uuden malliston induktioliesiä, jotka on erityisesti suunniteltu yhdistämällä huipputarkkaan induktiolieteen Falmecin liesituulettimien suunnittelu ja suorituskyky.

Avaa uudelle välilehdelle (EN)

Bellaria- ilmanpuhdistin

Eroa ei tunne, sen kokee

Vietämme 90% ajasta sisätiloissa – kotona, toimistolla ja muissa sisätiloissa – joten sen laadulla on meille suuri merkitys ja se vaikuttaa monella tasolla meidän ja rakastamiemme ihmisten hyvinvointiin.

EPA:n (Environmental Protection Agency) äskettäin tekemässä tutkimuksessa arvioidaan, että sisäilma kodeissamme voi olla jopa viisi kertaa saastuneempaa verrattuna suurkaupungeissa hengitettävään. Tähän ongelmaan kiinnitetään yhä enemmän huomiota teollisuusmaissa, ja Maailman terveysjärjestö korostaa sen merkitystä.

Ilmaa ei voi nähdä, koskettaa eikä kuulla – se näyttää puhtaalta.

Se voi kuitenkin sisältää ihmiselle haitallisia komponentteja joita ympäristömme, kuten maalit, lattiat, sisätilojen viimeistely, huonekalut ja tarvikkeet, lämmitysjärjestelmät, laitteet ja puhdistusaineet, tuottavat.

Aktiivisen ionisaatiojärjestelmän ansiosta Bellaria vaikuttaa tehokkaasti hajuihin ja haitallisiin aineisiin, joita on läsnä kotona. Se auttaa luomaan tilaan ionitasapainon, joka on tyypillinen koskemattomassa luonnonympäristöissä, parantamalla siellä asuvien ihmisten psykofyysistä hyvinvointia. Kaikki tämä maksimaalisella hiljaisuudella, missä tahansa tilassa.

cooking systems

E.ion / bellaria

classic

circle.tech

silence nrs

professional

design

Cooking Systems

Falmec on suunnitellut ja luonut joukon tuotteita, joissa ruoanlaitto ja ilmanpoisto on integroituna yhteen runkoon, joka on saanut innoituksensa täydellisen minimalismin, ergonomian, muotoilun ja tehokkuuden käsitteistä.

E.ion System / Bellaria

Falmec tarjoaa ainutlaatuisen teknologian, jonka avulla voit luoda keittiössäsi ionisen ilmapiirin hallitun kaksisuuntaisen ionisaation avulla.
Ioniset ilmakehät eliminoivat luonnollisesti epämiellyttävät hajut ja myös palauttavat optimaalisen ionitasapainon, jolla on huomattavia etuja fyysiselle ja psyykkiselle hyvinvoinnillesi.

E.ion liesituulettimet

Bellaria- ilmanpuhdistin

Classic

Perinteinen ilme. Menneisyyttä muistuttavien linjojensa ansiosta Classic-liesituulettimet ovat oikea ratkaisu lämpimään, viihtyisään kotikeittiöön, jolle on usein ominaista laaja puun käyttö. Niiden sisäinen tekniikka takaa jatkuvan korkean suorituskyvyn.

Kuvassa Iris Malizia- liesituuletin.

Circle.Tech

Ympyrä edustaa täydellisyyttä, ja tämän muodon innoittamana Falmec on kehittänyt uuden liesituulettimien sarjan, joka yhdistää ilmanpoiston ja suodattamisen yhdeksi elementiksi, mikä mahdollistaa maksimaalisen tehokkuuden ja pienimmät vaikutukset tilaan.

Kuvassa Spazio- liesituuletin.

Silence - NRS

Innovatiivista NRS-tekniikkaa hyödyntämällä Falmec on luonut tuotteen, jossa yhdistyvät parempi suorituskyky ja huomattavasti parempi kodin viihtyvyys. Vaikka on olemassa lukuja, jotka antavat tieteellistä näyttöä saavutetuista erinomaisista tuloksista, tärkeintä on, että liesituuletinta tuskin kuulee.

Kuvassa Zenith NRS- liesituuletin.

Professional

Liesituuletin haute-keittiölle. Tehokkaammat moottorit, tehokkaat suodattimet, kerääjä ruokaöljyihin. Sekoitus ominaisuuksia, jotka ovat tyypillisiä liesituulettimille, jotka löytyvät parhaista ravintoloista, jotka on luotu sinun kotiisi

Kuvassa Line Pro- liesituuletin.

Design

Ainutlaatuinen esteettinen ja toiminnallinen ratkaisu, Design
on kokoelma, joka on luotu Falmecin luovuudesta ja erilaisista kollaboraatioista vakiintuneiden ja nousevien suunnittelijoiden kanssa.
Jatkuva, jaettu “keskeneräinen työ”, joka on antanut Falmecille mahdollisuuden luoda kokonaisen, täydellisyyden innoittaman valikoiman: sen muodoissa, materiaaleissa ja tekniikoissa.

Kuvassa Plane-liesituuletin.