Tutkimustyö, tyyli ja kauneus, kaikki yhdellä iskulla – sitä on Foster-tuotemerkki.

Halu löytää uusia ratkaisuja keittiökokemuksen ja nautinnon parantamiseksi on asia, joka ohjaa Fosterin tutkimusta ja on asiakastyytyväisyytemme lähde. Foster on saavuttanut tärkeät tavoitteet kodinkoneiden kehittämisessä, ja samalla innostuksella se jakaa ja kehittää ideoita tärkeimpien keittiönvalmistajien kanssa Italiassa ja maailmanlaajuisesti.

Tämä on Foster-filosofia: huippuosaaminen laatustandardeissa, erinomaisessa valmistuksessa, aina innovatiivisissa ratkaisuissa, jotka tulkitaan allekirjoitustyylillä ja maulla.

Asset 27@300x

PVD

Phantom

Foster Katalogi 2022

KATALOGI

Foster hinnasto 2022

HINNASTO

Katalogit

Ruostumattoman teräksen ultimaattiset ulottuvuudet

Foster-tiskialtaat on suunniteltu ja valmistettu parhaista AISI 304- ja AISI 316 -ruostumattomista teräksistä, jotta varmistetaan korkein laatu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Foster kiinnittää suurta huomiota kestävään kehitykseen ja parhaimpien materiaalien valintaan ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden valmistamiseksi ja tarjoaa innovatiivisia asennusvaihtoehtoja, jotta saavutat saumattoman lopputuloksen.

Kuvassa Phantom Zero Edge / Gun black / Bronze

Perheyritys, joka kehittyy sukupolvesta toiseen

Vuonna 1973 perustettu Foster on italialainen yritys, jolla on neljä erikoistunutta tuotantolaitosta, jotka toimivat yli 50 maassa ympäri maailmaa. Se on integroitu organisaatio, jonka pääkonttori sijaitsee historiallisessa “Terranovan palatsissa” Brescellossa, pienessä kylässä, joka tunnetaan elokuvista, joissa pääosissa ovat Don Camillo ja Peppone, ja symboli Pohjois-Italian maaseudulle.

PVD

Foster PVD on Fosterissa valmistettu yksinomainen viimeistely, joka on saatu fysikaalisen prosessin avulla.

Ruostumattomalla teräksellä on erityiset esteettiset ominaisuudet ja samalla parempi kestävyys kuin millään muulla käsittelyllä.

Erityisesti Foster PVD antaa ruostumattomalle teräkselle parannetut ominaisuudet: 

✓ Poikkeuksellisen pintakovuus

✓ Kulutuskestävyys

✓ Korroosionkestävyys liuottimia tai happamia elintarvikkeita käsitellessä

✓ Epäherkkyys UV-säteille

✓ Ekologinen

✓ Prosessi Foster PVD -pinnan saamiseksi on täysin hypoallergeeninen.

Lataa katalogi

Phantom

Foster Phantom on innovatiivinen vaihtoehto ruostumattomasta teräksestä valmistettujen lavuaarien integroimiseksi eri materiaalista valmistetulle työtasolle.

Fosterin suunnittelemien Phantom-tuotteiden valikoima koostuu kahdesta pääluokasta: Phantom Edge ja Phantom Base.

Phantom Edge on ylellinen allas, joka voidaan asentaa ilman näkyvää reunaa. Tuloksena on minimaalinen ja tyylikäs ulkonäkö.

Phantom Base on innovatiivinen altaanpohja, joka integroituu täydellisesti laatoista valmistettuihin altaisiin.

Lataa katalogi

Phantom EDGE- asennus

Phantom BASE- asennus