Ilven laaja ja laadukas kodinkonevalikoima tulee Venetsian läheltä Campodarsegosta jo lähes 70 vuotta ja on toiminut perheyrityksenä aina alusta asti.

Jatkuvan tutkimustyön ja uusimpien ruuanlaiton innovaatioiden hyödyntämisen ansiosta Ilven tuotteet ovat jatkuvasti maailman huippua niin teknisesti kuin tyyliltään.

Asset 20@300x
Asset 19@300x
Asset 22@300x
Asset 24@300x
Asset 25@300x

PRO LINE

PROFESSIONAL PLUS

NOSTALGIE

MAJESTIC

PANORAMAGIC

PIZZAUUNI

STAR COLUMN

BBQ

ILVE Full Catalogue

ILVE Hinnasto 2022

KATALOGI (EN)

HINNASTO

Käsin koottuna
vuodesta 1952

ILVE tekee ainoana valmistajana liesiä tilaustyönä. Näin jokainen tuote on suorastaan kulinaristista taidetta.

ILVE aloitti ensimmäisenä liesien ja keittotasojen valmistuksen korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Perinteitä kunnioittaessaan ILVE on tullut tunnetuksi brändinä ihmisille, jotka asennoituvat ruuanlaittoon vahvasti tunteella ja vaativat keittiökoneiltaan vain parasta.

ILVE:n laitteilla työskentely on helppoa, miellyttävää ja samalla monipuolista, alkuvalmisteluista loppusiivoukseen.

Kuinka valita täydelliset kodinkoneet keittiöön?

1.
Pohdi tarpeitasi arjessa. Millaisia ominaisuuksia toivot kodinkoneiltasi?

Jokaisen maahantuomamme valmistajan kodinkoneet ovat laadultaan huippuluokkaa, sekä omaavat teknologisesti uusimmat ominaisuudet, jotta sinulla on keittiössä vapaus toteuttaa villeimmätkin unelmasi, keittiön koosta riippumatta.

2.
Millaiset ulkoiset ominaisuudet tukevat tulevan keittiösi designia ja tuovat sille lisäarvoa?

Keittiökodinkoneissamme on laajat kustomointimahdollisuudet, joten mitä tahansa lopputulosta toivot, se on mahdollista toteuttaa, yksityiskohtineen.

3.
Kun tiedät suunnilleen millaista ratkaisua kaipaat keittiöösi, tutustu maailman arvostetuimpien valmistajien malleihin ja karsi valikoimaa kriteeriesi perusteella - tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin autamme sinua löytämään elämäsi keittiön arvoiset ratkaisut.

Autamme sinua keittiöremonttisi jokaisessa vaiheessa valitsemaan parhaat ratkaisut,
jotka palvelevat keittiösi käyttäjäkuntaa pitkään ja huolettomasti.

Täydellisiä ruoanlaittokokemuksia luomassa jo puoli vuosisataa

ILVE on ollut yli 50 vuoden ajan kiistämätön keittiökodinkoneiden asiantuntija. Tämä italialainen yritys erottui alusta alkaen innovaatiohaasteestaan: vuonna 1969 se esitteli ylisuuren sisäänrakennetun uunin ja muutama vuosi myöhemmin vallankumouksellisen Panoramagic-lieden – alan todellisen ikonin.

Suuri menestys jatkuu: Panoramagic -lieden uudistetusta muotoilusta ILVE:lle ja sen muotoilusta vastanneelle EMO Designille myönnettiin Good Design Award 2017, sekä tuoreimpana vuoden 2021 Archiproducts Design Awards-palkinto. Puolen vuosisadan jatkuvan tutkimuksen ja sitoutumisen ansiosta ILVE on suunnitellut ja toteuttanut ratkaisuja, jotka ovat nostaneet suorituskykyä, turvallisuutta ja tyytyväisyyttä keittiöissä: koska ruoanlaitto on rakkaudenosoitus.

PRO LINE

PROFESSIONAL PLUS

NOSTALGIE

MAJESTIC

PANORAMAGIC

PIZZAUUNI

STAR COLUMN

BBQ

ILVE Professional Plus Katalogi

AISI304-teräs – parhaissa ravintolakeittiöissä käytetty, raakamateriaaleista loistavin – on Professional Plus- sarjan tunnusmerkki.

Professional Plus on täydellinen liesi-, uuni-, pikajäähdytys- ja liesituuletinjärjestelmä, jonka avulla voit suunnitella ja nauttia huippusuorituksista keittiössä. Estetiikka, joka heijastaa korkeinta ammattitaitoa, räätälöitynä kodin tilaan.

ILVE Nostalgie Katalogi

Tunne, joka muotoutuu kodin sydämessä, muotoutuu juuristaan ja etsii uusia tasapainoja menneisyyden ja nykyhetken välillä.

Nostalgie on valikoima ruuanlaittojärjestelmiä, jossa huipputeknologiat yhdistyvät tyylikkääseen retroesteettiseen inspiraatioon: induktioliesistä pikajäähdyttimiin ja sous vide-ruokiin.

ILVE Majestic Katalogi

Majestic

Kauneuden ja toimivuuden muodostama synteesi, Majestic on mestarillisesti toteutettu hellakokonaisuus.

Vapaasti seisova elementti, joka sulautuu jokaiseen ympäristöön ja muodostaa keittiön keskipisteen, tyylillä, joka koostuu pehmeän pyöristetyistä linjoista, muotoilluista yksityiskohdista, hienoista viimeistelyistä, ratkaisuista ja tekniikoista, jotka ovat peräisin suoraan ammatti-ruoanlaittajien maailmasta.

ILVE Panoramagic Katalogi

Panoramagic

ILVE lanseerasi fantastisen 1960-luvun aikana Panoramagicin: vapaasti seisovan mallin, joka mullisti kotimaisen keittiön panoraaman. 

Nykyään tämä italialaisen tyylin ja teknologian perinne on edelleen ohjissa ja kiehtova: päivitetyssä muodossa ja täydellä valikoimalla ratkaisuja, jotka sopivat sisustukseen.

ILVE Pizzauuni Katalogi

Pizzauuni 400°C

ILVE Pizzauuni on ainoa kotiisi omistettu laite, jossa pystyy valmistamaan ruokaa 400 ° C: ssa. Kahdessa minuutissa pizza on täydellisesti kypsennetty, rapea ja maukas kuten suosikkipizzerissasi.

ILVE Star Column Katalogi

Mestarikokin keittiön keskus

Ultracombi-kolmikäyttöuuni, pikajäähdytin, tyhjiökone: kolme laitetta yhdessä integroidussa pystysuorassa rakenteessa, joka toimii synergistisen kierron mukaisesti ja optimoi säilyvyyden, yhdistää kypsennystavat, säilyttää elintarvikkeiden aistinvaraiset ominaisuudet ja luo mauttavia mestariteoksia.

ILVE BBQ Katalogi

Barbecue

ILVE Outdoor BBQ: teho ja ruostumaton teräs palveluksessasi. Huomio yksityiskohdissa, kauniisti rakennettu ILVE grilli parantaa suorituskykyä ulkoruuanlaitossa ylittämättömän tuloksen saavuttamiseksi.