PlasmaMade -suodattimet tarjoavat puhtaan ja terveellisen sisäilman, sinulle ja muille.

Hollantilainen PlasmaMade pyrkii parantamaan sisäilmaa suodattimien avulla terveyden ja ruoanlaiton mukavuuden takaamiseksi. Kuluttajille tarkoitetuilla ilmansuodattimilla ja yrityksille tarkoitetuilla ilmanpuhdistimilla PlasmaMade luo terveellisen elin- ja työympäristön.

Asset 23@300x

ilmansuodattimet

AIR CLEANER

PlasmaMade Hinnasto 2023

Plasmamade Esite 2023

HINNASTO

ESITE

Katalogit

PlasmaMade
Ilmansuodatin

PlasmaMade- ilmansuodatin toimii jokaisen liesituulettimen kanssa.

Plasmamade on kehittänyt aivan uudentyyppisen ilmansuodattimen, joka nelivaiheisen prosessin kautta eliminoi kaikkien keittiön käryjen lisäksi myös siitepölyn ja bakteerit keittiön ilmasta.

Se ei siis vain suodata ja ime ilmaa, vaan puhdistaa sen. Huoltovapaan suodattimen käyttöikä on jopa 15 vuotta. Patentointu PlasmaMade-plasmasuodatin parantaa huomattavasti sisäilmaa. Se suodattaa keittiöstä niin hajut kuin bakteerit, kaasut ja pienhiukkaset. Suodatuskyky on yli 95% liesituulettimen käydessä teholla 200 m³/h. Suodatin soveltuu lähes kaikkiin liesituulettimiin joiden maksimiteho on 1000 m³/t.

Tämä vähentää huomattavasti keittiön tuuletuksen tarvetta, mikä säästää lämmitys- ja ilmastointikuluissa.

Plasmamade ilmansuodattimen asennus on erittäin helppo. Suodattimen voi asentaa jokaiseen liesituulettimeen. Asianmukaisen asennuksen jälkeen, suodattimen elektroniset osat käynnistyvät automaattisesti ilmavirran kautta. Saastunut ilma (liat, siitepölyt, hajut, jne.) muuttuu puhtaaksi ilmaksi ja CO2:ksi luonnollisen reaktion avulla. Suodatettu (kierrätetty) puhdas ilma on siten puhallettu takaisin huoneeseen.

Air Cleaner

Koe turvallinen työpaikka.
Koe huoleton ruoanlaitto.
Koe puhdas sisäilma.

Maailmanlaajuisesti tietoisuus ilmanlaadun ja terveyden välisestä suhteesta kasvaa. PlasmaMade -ilmanpuhdistin nostaa sisäilmasi seuraavalle tasolle puhdistamalla perusteellisesti hiukkaset, hajut, VOC (haihtuvat orgaaniset yhdisteet) ja taudinaiheuttajat. Tämä puhdas ilma antaa vieraanvaraisuudelle ja vähittäiskaupan asiakkaille miellyttävämmän ja turvallisemman kokemuksen, vähentää kuntosalien aerosolipaineita, lisää työntekijöiden tuottavuutta ja vähentää poissaoloja. Ilmanpuhdistin on erittäin hiljainen, energiatehokas ja tulevaisuuden kestävä ratkaisu 20m2-150m2-tiloihin, ja sitä on helppo liikuttaa rakennuksessa plug and play -liitäntäjärjestelmän kautta.

Toisin kuin muut ilmanpuhdistimet, Air Cleaner pystyy suodattamaan ja hajottamaan laajan valikoiman ilmansaasteita. Patentoitua plasma- ja ESD-tekniikkaa käytetään sisäilman perusteelliseen puhdistamiseen.