Keittiöaltaat

Foster Katalogi 2022

Katalogit

Laadukas tiskiallas sointuu keittiösi tarpeisiin

Vesipiste on keittiön käytetyin toiminto. Siksi tiskiallas kannattaa valinta huolella, jotta se vastaa juuri sinun tarpeisiisi.

Voit valita, haluatko työtasoon upotettavan altaan vai esimerkiksi teräksisen keittiötason, johon tiskiallas on hitsattu paikalleen. Tiskialtaan voi asentaa joko työtasoon päältä upotettuna, huullokseen tai tason alapuolelle. Tasomateriaalilla ja altaan reunaprofiililla on vaikutusta asennustapoihin.

Esimerkiksi, jos keittiön työtaso on laminaattia tai puuta, tiskialtaan kannattaa olla hana-alueellinen, sillä hanan kiinnittäminen suoraan tasoon tuo kosteusriskin. Puu- ja laminaattitason yhteyteen kannattaa myös suunnitella ainakin jonkin verran rst-laskutasoa, sillä puu kestää vesiroiskeita huonosti eikä sovellu laskutilaksi märille astioille.

Myös se, tiskaako paljon käsin ja käsitteleekö suuria astioita tai ruoanvalmistusvälineitä vaikuttaa niin altaan koon kuin määränkin valintaan. Yhdelle riittää pieni tiskiallas astioiden huuhteluun, toinen haluaa suuren altaan, johon mahtuu vaivatta suuretkin astiat.

Oikea tiskiallas luo jatkumon muun keittiön välillä

1.
Pohdi tarpeitasi arjessa. Millaisia ominaisuuksia toivot tiskialtaaltasi?

Mahdollisuuksia on jokaiseen makuun ja juuri sinun keittiösi vaatimuksiin on olemassa nykypäiväinen ja laadukas ratkaisu. Mitä materiaalia työtaso on? Kuinka paljon ja mitä tiskataan käsin: tarvitseeko kotisi yhden, vai useamman altaan?

Masamerin maahantuomilla valmistajilla on vastaus jokaiseen tarpeeseen, ja toimiva arki keittiössäsi on vain kivenheiton päässä.

2.
Millaiset ulkoiset ominaisuudet tukevat tulevan keittiösi designia ja tuovat sille lisäarvoa?

Millaisella asennustavalla voidaan saavuttaa haluttu lopputulos (päältä, alta, huullosasennettu)? Onko lisätoiveissa esimerkiksi altaan muuntuminen leikkuualustaksi?

Keittiöaltaissa on laajat kustomointimahdollisuudetmateriaali- ja asennusvaihtoehtojen suhteen, joten mitä tahansa lopputulosta toivot, se on mahdollista toteuttaa, yksityiskohtineen.

3.
Kun tiedät suunnilleen millaista ratkaisua kaipaat keittiöösi, tutustu maailman arvostetuimpien valmistajien malleihin ja karsi valikoimaa kriteeriesi perusteella - tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin autamme sinua löytämään elämäsi keittiön arvoiset ratkaisut.

Autamme sinua keittiöremonttisi jokaisessa vaiheessa valitsemaan parhaat ratkaisut,
jotka palvelevat keittiösi käyttäjäkuntaa pitkään ja huolettomasti.

Asennustavat

Päältä asennettavat

Allas upotetaan tasoon. Altaan reuna peittää tason reunat. Käy kaikkiin taso- materiaaleihin.

checkmark+circle+icon-1320195547843144574

Huullettavat

Altaan reuna on huulletussa altaassa samalla korkeudella tason pinnan kanssa, joten reunat on helppo pitää puhtaana. Käy kivi- ja kvartsitasoihin.

checkmark+circle+icon-1320195547843144574

Alta asennettavat

Allas kiinnitetään tason alapuolelle ja tason allasaukon reuna kiillotetaan. Käy kivi- ja kvartsitasoihin.

checkmark+circle+icon-1320195547843144574