Warning: strpos(): Empty needle in /home/customer/www/masamer.fi/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/src/Utilities/PluginUtil.php on line 160
Kylmälaitteet - MASAMER OY

Kylmälaitteet

Fhiaba Kylmälaitteet Katalogi

Fhiaba Viinikaappien Manuaali

Fhiaba Design Guide

ILVE Full Catalogue

Katalogit

Kylmää säilytystä
lämpimin mielin

Jääkaappeihin, pakastimiin ja viinikaappeihin on tärkeää voida luottaa – niiden tulee toimia päivittäisessä elämässä huomaamattomasti ja mutkattomasti. Nykypäivänä kylmälaitteiden teknologiset innovaatiot ovat kuitenkin niin hienostuneita, että maahantuomamme tuotemerkkien, Fhiaban ja ILVE:n, kylmälaitteet ovat luotettavuutensa ja herkullisen sisältönsä lisäksi täynnä muitakin iloisia yllätyksiä – jotta sinun arkesi voisi olla niin toimiva, kuin mahdollista. 

Fhiaba

Kaikki Fhiaba-tuotteet pohjautuvat joukkoon arvoja ja osaamista. Tuotteet on valmistettu Italiassa ja ne erottuvat edukseen hienostuneen muotoilunsa, ruostumattoman teräksisen viimeistelynsä, laajan valikoimansa ja lukemattomien räätälöintimahdollisuuksiensa ansiosta. Fhiaba hyödyntää valikoituja materiaaleja ja parhaita teknologioita vastatakseen kaikkein vaativimpiinkin elintarvikkeiden ja viinien säilöntävaatimuksiin. Fhiaba erottuu kodinkonealalla luksusbrändinä.

Lue lisää Fhiaba-kylmälaitteiden ominaisuuksista

 

ILVE

Suunniteltu täydentämään keittiösi sisustusta tai sulautumaan siihen. ILVE:n kylmälaitevalikoima tarjoaa etsimäsi ratkaisun.

Tutustu ILVE:n kylmälaitteisiin

 

Säilytä viinisi optimaalisen hellässä huomassa

Erinomainen viini on säilytettävä erityisessä ympäristössä. Fhiaban viinikaapit on suunniteltu hienojen viineen säilytykseen ihanteellisissa olosuhteissa. Fhiaba tuntee viinien tarpeet yhtä hyvin kuin niiden viholliset: lämpötilan, kosteuden, valon ja tärinän. Huomio laitteiden luomisessa on siis kiinnitetty erityisesti siihen, että viinit on suojattu kaikilta näiltä elementeiltä.

 

Riserva-säilytys

Kaikki Fhiaban kylmälaitteiden tekniset ja esteettiset ominaisuudet säilyvät viinikaapeissa ennallaan. Riserva-säilytyslokerossa on mahdollisuus muuttaa kosteustasoa ja säilytyslämpötilaa viinien ikääntymiselle oikeanlaisen ympäristön varmistamiseksi.

Friulian puuhyllyt

Viinikaappien hyllyt on valmistettu Friulian metsien puusta, kylässä lähellä Veneton aluetta. Hyllyt on valmistettu korkealaatuisesta luonnollisesta pyökkipuusta ja ne ovat paikallisten friulilaisten käsityöläisten valmistamia yksinomaan Fhiabaa varten. Hyllyjen kulma on suunniteltu parantamaan etikettien näkyvyyttä, hyödyntämään viinikellarin tilan jokaisen sentin ja säilyttämään viinin parhaalla mahdollisella tavalla, myös pullojen avaamisen jälkeen.