Warning: strpos(): Empty needle in /home/customer/www/masamer.fi/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/src/Utilities/PluginUtil.php on line 160
Meistä - MASAMER OY

Showroom: Helsingin tukkutori, Vanha Talvitie 10 ◦ Avoinna ma-su sopimuksen mukaan ◦ 03- 755 8888 ◦ info@masamer.fi

Me olemme Masamer.

Tyylikkäitä ja laadukkaita kodinkoneita,
tyylikkäisiin ja toimiviin koteihin.

Kai Hentilä,
huoltopäällikkö / showroomvastaava

Kaitsu The Keittiömestarilla on yli vuosikymmenen kokemus italialaisista keittiökodinkoneista sekä toinen vuosikymmen keittiösuunnittelun ja asentamisen parissa. Koska rakkaus alaan lähti ravintola-alalla työskennellessä, intohimo tuoda suomalaisiin keittiöihin käyttäjiensä arvoisia ruoanlaittokokemuksia tekee Kaitsusta oikean henkilön vastaamaan kiperimpiinkin kodinkoneisiin liittyviin kysymyksiin.

Ville Merimaa,
toimitusjohtaja

Kodinkoneiden kanssa tekemisissä vuodesta 1987, Ville on Suomen pioneeri italialaisten keittiökodinkoneiden maahantuojana. Vuosikymmenten työskentely useiden maailman tunnetuimpien valmistajien kanssa johti toteamukseen: “Kaikkea pitää kokeilla, mutta vain parhaat brändit pysyvät”. Ville on positiivisuuden perikuva, joka taipuu uskomattomiin suorituksiin pitäessään asiakkaansa tyytyväisinä.

Ajatuksiamme

Kun tekee töitä pitkään jonkin asian parissa, alkaa tunnistamaan ja vaatimaan siihen tarkotetuilta välineiltä ominaisuuksia, jotka tukevat tekemistä niin hyvin kuin mahdollista. Siitä tulee sydämen asia. Haluaa saada siihen käyttämästään ajasta irti kaiken potentiaalin sekä tuntea luottamusta ja vapautta työvälineidensä ja itsensä välillä. Tuntea onnistumista, ylpeyttä sekä iloa tehdessään sitä – ja ihan vain katsoessaankin tilaa, jossa sitä tekee. Kokemuksen karttuessa tietää, mikä on tekemisen kannalta tärkeää, ja millaisia työvälineillä saavuttaa parhaat tulokset. Meille tämä sydämen asia on ruoanlaitto.

Tiedämme myös, että Suomi on täynnä ihmisiä, jotka ovat olleet edellisessä elämässään Marco Pierre Whiten tai Anne-Sophie Picin kaltaisia ruokajumalia tai omaavat Anthony Bourdainin maailmaan jättäneen kulinäärisen uteliaisuuden.

Näiden kokemusten ja ajatusten siivittämänä sai vuonna 2016 syntynsä Masamer – kahden keittiökodinkoneasiantuntijan teräksisellä kokemuksella kuratoitu vastaus kaikkein korkeimpienkin standardien keittiövaatimuksiin. Me Masamerilla tiedämme, millaista suorituskykyä keittiökodinkoneilta vaaditaan ammattitasolla. Näillä maailman arvostetuimpien valmistajien kriteereillä haluamme tuoda huippuluokkaiset, designiltaan upeat italialaiset kodinkoneet myös suomalaisiin koteihin – jotta jokainen voisi kokea ruoanlaiton ultimaattisen mukavuuden ja jopa venyä mukavuusalueidensa ulkopuolelle.