Tuotetuki

Mikäli kodinkoneessasi ilmenee vika, me autamme.

Toimita huoltotilauslomakkeen yhteydessä kuva koneen takaosasta löytyvästä tyyppikilvestä, jotta pystymme auttamaan sinua mahdollisimman nopeasti ja saamme kodinkoneen takaisin käyttökuntoon!

FABER -liesituulettimilla on 2 -vuoden takuu. Takuuaikana jätä huoltopyyntö täyttämällä alla oleva huoltotilauslomake tai soittamalla numeroon 09 817 10580.

Huoltotapahtuman nopeuttamiseksi pyydämme täyttämään lomakkeen mahdollisimman tarkasti. Laitteen tyyppikilven kuva on hyvä lähettää huoltotilausta tehdessä. Se löytyy rasvasuodattimen yläpuolelta. 

Jos FABER- liesituuletin on yli 2 vuotta sitten hankittu, on takuu umpeutunut. Voit täyttää alla olevan huoltotilauslomakkeen tai ottaa suoraan yhteyttä paikalliseen huoltoliikkeeseesi, josta saat korjausapua ja varaosia. 

ILVE- tuotteissa ota meihin yhteyttä alla olevalla huoltotilauslomakkeella. Tarvitsemme tiedot tyyppikilvestä, esimerkki ohessa.

Fulgor Milano- tuotteissa ota meihin yhteyttä alla olevalla huoltotilauslomakkeella. Tarvitsemme tiedot tyyppikilvestä, esimerkki ohessa.

Falmec- tuotteissa ota meihin yhteyttä alla olevalla huoltotilauslomakkeella. Tarvitsemme tiedot tyyppikilvestä, esimerkki ohessa.

Huoltotilauslomake

Tähdellä merkityt kentät tulee täyttää.