Uunit Ja Liedet

ILVE Full Catalogue

Barazza Katalogi 2022-2023

Katalogit

Elämäsi liesi on luomista vaille valmis

Onko sinun visiosi täydellisestä uunista keittiökalustoon sulautuva, integroitu huippumoderni kokonaisuus, vaiko kenties huomiotaherättävä, perinteitä huokuva keittiön sydän ja keskipiste? 

Oli unelmalietesi visuaalisesti millainen tahansa, etusijalla ovat kestävät materiaalit ja sulava toiminnallisuus.

Meiltä saat tilattua täysin toiveittesi mukaiset kodinkoneet, kuten muun muassa ILVE:n täysin kustomoitavilla viimeistelyillä toteutetun, Italiassa käsinkootun hellan.

Mukava käyttökokemus parantaa huomattavasti arjen laatua ja innovatiiviset ominaisuudet tukevat optimaalista ruuankypsennystä, tarjoten huippuluokan teknologiset asetukset erilaisten raaka-aineiden kypsennystä varten.

Uunit

Kalustoon integroitavat uunit, jotka läpäisevät ammattikokinkin vaatimukset.
Tutustu uuneihin, yhdistelmäuuneihin ja niiden erityisiin ominaisuuksiin merkkikohtaisesti.
Avaa kunkin merkin uunimallit uudelle välilehdelle valitsemalla. (EN)

Kuinka valita täydelliset kodinkoneet keittiöön?

1.
Pohdi tarpeitasi arjessa. Millaisia ominaisuuksia toivot kodinkoneiltasi?

Jokaisen maahantuomamme valmistajan kodinkoneet ovat laadultaan huippuluokkaa, sekä omaavat teknologisesti uusimmat ominaisuudet, jotta sinulla on keittiössä vapaus toteuttaa villeimmätkin unelmasi, keittiön koosta riippumatta.

2.
Millaiset ulkoiset ominaisuudet tukevat tulevan keittiösi designia ja tuovat sille lisäarvoa?

Keittiökodinkoneissamme on laajat kustomointimahdollisuudet, joten mitä tahansa lopputulosta toivot, se on mahdollista toteuttaa, yksityiskohtineen.

3.
Kun tiedät suunnilleen millaista ratkaisua kaipaat keittiöösi, tutustu maailman arvostetuimpien valmistajien malleihin ja karsi valikoimaa kriteeriesi perusteella - tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin autamme sinua löytämään elämäsi keittiön arvoiset ratkaisut.

Autamme sinua keittiöremonttisi jokaisessa vaiheessa valitsemaan parhaat ratkaisut,
jotka palvelevat keittiösi käyttäjäkuntaa pitkään ja huolettomasti.

Erityisominaisuudet tuovat erityisiä vapauksia

Sous vide, vakuumi, lämmityslaatikko, höyryuuni, grilli-mikroaalto-höyry-uuni-yhdistelmä, pikajäähdytin, 400° C pizzauuni…

Nyt on aikasi ajatella toiveitasi rajattomasti. Toteuta villeimmätkin keittiö- ja ruoanlaittounelmasi huipputasoisilla ammattikeittiöominaisuuksilla – ja tuo ne osaksi elämääsi.

Kuinka kokata kuin ammattikokki - pienessä tilassa?

ILVE Star Column (kuvassa) on kompakti, alle 70x70cm lattiapinta-alaa vievä keittiötorni, joka koostuu kolmen ominaisuuden Tribla Combi-uunista, pikajäähdyttimestä sekä vakuumilaatikosta, jotka mahdollistavat ammattitasoisen ruuanlaiton ja suurenmoiset vapaudet keittiösi koosta riippumatta.

Tutustu uudella välilehdellä. (EN)